Bankvalvet

Skärtorsdag och jag borde kanske varit på väg mot Blåkulla men jag bestämde mig för att stanna hemma och njuta av helgen istället. Fyra dagars ledighet för Farmskan och det skall bli riktigt skönt! Kan säga att jag somnade gott igår med fötterna högt upp på en kudde. Hade ordentligt ont men det var värt varenda dugg för vi hade en fantastisk dag ute i Utrecht med presentationer för alla ledningsgrupper på varuhusen... Runt 220 personer var ditbjudna och det var ett helt otroligt ställe vi var på också som hette Media Plaza.

Själv höll jag mina presentationer tillsammans med en "kusin-kollega" i något som kallades Bankvalvet (otroligt passande eller hur!)

     

Efter sex presentationer på en timme var, så var tungan helt sladdrig och man undrade om man verkligen sa det man skulle eller man om sagt det man sa två gånger (*ler*). Mer förvirrat än vanligt alltså... men när dagen var slut och det var lite mingel och småprat så var allt glömt. Riktigt trevligt och positivt!

Flög hem igen sen i morse och var bara bortom i lägenheten och tömde resväskan på innehåll... döm om säkerhetskontrollens förvåning när de scannade väskan och den var tom. Måste ju vara något mystiskt eller hur???

Har sen varit och handlat färg och tapeter till lägenheten i stan. Förhoppningvis kunde målaren fixa det i helgen och det hade ju varit perfekt att få det gjort innan vi börjar bära dit möbler och kartonger. Vi får väl se... Annars är det en helg nu med mycket trevligheter. Barnen kommer hem, det blir påskrunda imorgon med grannarna och övriga dagar besök av goda vänner... skall bara njuta av att vara ledig och umgås med nära och kära.

Önskar er alla en GLAD PÅSK och skickar med sången som just nu klingar i hela Holland!



Home is wherever I'm with you!
//Farmskan

PS! Lyssna inte för mycket... den sätter sig på hjärnan!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0