Festligheter

Shit vilken trevlig kväll vi hade igår! En gammal kompis från ungdomsåren fyllde 50 och hennes syster hade ordnat en överraskningsfest med alla gamla vänner. Hon bor i Spanien sen flera år tillbaka så det är verkligen längesen man träffades. Så kul!! Tror hon var väldigt nöjd med kvällen.



Många härliga skratt blir det en sådan kväll när man snackar om allt som hänt genom åren. Alla faller också in i sina gamla roller och det är så häftigt... man är liksom tillbaka på skoldansen i Ringelund nästan direkt (*ler*). Så idag mår man som man förtjänar... fattar inte hur vinet man drack igår kan göra att man mår dåligt idag. Snacka om fel eftersmak! Maken har klagat på att jag snarkat högljutt hela natten, tror bara han ljuger, damer snarkar inte!

Idag skall vi dessutom åka till IKEA för att shoppa lite till lägenheten i stan. Bra val Farmskan! Men det löser sig nog när vi väl är där... en Alvedon i kroppen så blir man som ny igen. Vi körde ett stort lass igår också så nu är det bara köksbordet och sängarna kvar att flytta. Ja, och lite blommor och kläder och sånt... men det tänkte vi ta imorgon så nu börjar vi faktiskt att närma oss slutet här i huset. Skönt på ett sätt, vemodigt på ett annat.

Nu skall jag starta jakten på en Alvedon
//Farmskan

PS! Ingen behövde "känna" var jag var ifrån igår... jag kom ihåg var jag bodde!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0