Långhelg i Svedala

Efter skitdagen i onsdags kunde det ju bara bli bättre liksom... knappast värre i varje fall. Gårdagen skulle spenderas i Leiden, lite söder om Amsterdam och Farmskan skulle ta tåget. Ute i god tid för man vet ju aldrig, och det var tur för just igår hade deras kommunikationssystem gått sönder så inga informationsskyltar fungerade. Bara att lyssna på högtalarna... på holländska! Först perrong 2A och sen spårbyte till perrong 5B... rusa rusa med resväska och dator, bara för att hänvisas tillbaka till perrong 2A... Min trötta kropp orkar inte!

Men iväg kom jag till slut och det var en fantastisk resa att komma lite utanför stan och se alla dessa tulpanfält blomma i en massa härliga färger. Man förstår inte hur vackert det är förrän man ser dem... helt otroligt!



Stannade bara över dagen sen var det dags att åka hem till Svedala och nu väntar en härlig långhelg här hemma med förberedelser för flytt. Maken har nästan flyttat det mesta nu i veckan så det är verkligen inte mycket kvar. Fast det är klart... när man väl börjar sen så fyller det ändå några lådor. Men imorgon åker soffan och lite mer möbler in och sen är det i princip bara sängkammaren kvar. På söndag skall vi ta en sväng till IKEA och komplettera med en del saker. Money, money, money... ja, de skall väl rulla antar jag.

Men först väntar en lördag med en trevlig fest i Åhus där vi skall fira en gammal kompis som fyller 50 år. Ett riktigt överraskningsparty blir det med alla gamla kompisar från förr. Skall bli skitkul verkligen. Det blir faktiskt två 50-års firande i helgen, en på Valborg också när en av mina allra bästa vänner fyller år. Ser verkligen fram emot den här helgen med en massa trevligheter.

Stor-sonen med fästmö har inkvarterat sig i min lägenhet i Amsterdam över helgen. Där nere firar man nämligen Queens day och det skall tydligen vara något utöver det vanliga. Lite synd att man missar det men det kommer väl fler sådana antar jag. Hoppas i varje fall att de har det bra där nere.

Nej, nu får jag hjälpa maken lite... han kikar lite snett på mig

//Farmskan

PS! Jag kunde inte låta bli... jag älskar programmet!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0