Saker man inte vill höra

Det var småsaker, men ändå lite för många sådana, som gjorde att min flygrädsla fick en kick idag. Annars har det faktiskt varit mycket bättre den sista tiden och det är jag oändligt glad för. Men så idag så var den där igen och spökade och det berodde på en massa olika faktorer och många av dem går säkert under benämningen tvångstankar. För det är faktiskt precis det som det är... tvångstankar. Jag förstår faktiskt dom som kontrollerar hela sitt liv genom att räkna eller göra något annat märkligt.

Själv är det så att jag måste göra samma saker varje gång... och också göra dem likadant varje gång. Till exempel måste jag gå till vänster om nedgången till tågstationen på Kastrup eller trycka ut mitt boardingkort i exakt samma terminal eller att alltid välja nummer 4 i säkerhetskontrollen (eller 3 i värsta fall). Helst måste säkerhetspersonalen också önska trevlig resa... då är det extra bra. Knäppt, jag vet... och det är ändå inte alla tics jag har men väljer att inte berätta dem alla (*ler*)

Men idag... då funkade det inte att checka in på parkeringen med kort, de hade bytt system. Inte bra. Sen hade de stängt av gångvägen vid tågstationen och jag fick gå ett annat håll. Inte bra. Och så höll det på... men värst av allt var när vi kom ombord och där gick en mekaniker där ute runt planet och rynkade pannan. Efter ett tag gjorde han dock tummen upp och vi backades ut från gaten. Och där stod vi sen tills kaptenen sa att vi hade problem med startmotorn som skall hjälpa de stora motorerna igång. Mekanikern var åter igen på väg.

Tror det kan vara en av topp fem saker man inte vill höra när man sitter i planet.

Men iväg kom vi och bra gick det så... när skall man lära sig? Sitter nu hemma i lägenheten och väntar på att tele-, internet- och TV-gubben skall komma och installera min teknik. Mellan 12-18 skulle han komma... jo men grattis!! Han har har inte kommit ännu i varje fall. Tur man kan "smygsurfa" på grannens nät så man kan jobba i varje fall...



Älskar den!! You are unable to see that...

//Farmskan


Kommentarer
Kusin P

Se där ja.......ännu ett släktdrag!

2012-04-23 @ 22:11:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0