Söndagsmys

Brrr... idag är det kallt här nere. Snålblåsten viner genom märg och ben... HY!!! Efter frukosten bestämde vi oss ändå för att ge oss ut en sväng på stan. Modern måste ju åtminstone se något innan hon åker hem igen, så på med promenadskorna och sen gick vi. Beundrade tavlorna som "hobby målarna" visar upp på torgen, gick på blomstermarknaden och sen upp till slottet. Så det blev en rejäl tur, det kalla vädret till trots. Längtar efter sommarsol och värme!!

Väl hemma i värmen igen så lagade vi lite spaghetti och köttfärssås. Och oj vad man kommer på en massa man INTE har handlat... som lök till exempel. Det får allt bli att komplettera med lite basvaror imorgon, sånt som man bara måste ha hemma. En kopp kaffe på maten och sen var det dags att följa dem till stationen för avfärd mot Sverige igen... en helg går fort när man har trevligt. Så nu har jag dammsugit, tvättat en tvätt och strukit... lite vardagssysslor här också. Men det är rätt mysigt det med.



Igår skickade vi en bild till Moderns kärlek, Rolf... bilden föreställde våra härliga pannkakor med färska jordgubbar och grädde. Vi skrattade gott när vi idag fick hans svar:
- Det ser gott ut med korv...

Pratade precis med Paps och farmor har blivit mycket sämre så de var där nere hos henne nu. Hon hade fått smärtstillande och lite morfin och det känns så jäkla jobbigt att vara här nere då. Flyger ju hemåt på tisdag och jag hoppas verkligen att hon klarar sig fram tills dess... (*ledsen*)

Nu får det dock bli en kvällsmacka och lite korsord. Jobbedag igen imorgon
Man måste gilla läget!
//Farmskan


Kommentarer
Modern

Det ser ju mysig ut. Tack för i helgen. Resan hem idag tog litet längre tid då jag fick bussa från

H-lm. Krammis

2012-04-16 @ 13:53:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0