Valborgsmäss i Peking

Idag firar jag min allra bästaste Manne på hennes stora dag!! Grattis darling, ses snart!

Just nu känns det som om mina armar är flera meter långa. Har burit lådor och tavlor... sprungit upp och ner i trappan och det är ingen lek kan jag säga för min trötta lekamen. Nästa flytt blir till hus med hiss!! Sakta men säkert börjar det dock ta form i lägenheten och huset töms så sakteliga. Allt delas upp i fyra högar - Ta med, Till loppis, På blocket och Kasta. Och jag kan säga att Everöds loppis drar högvinsten i år. Oj oj oj, vad mycket prylar vi har i garaget som skall dit. Samtidigt är det faktiskt lite befriande att rensa också (vem försöker jag lura!?). Och ändå har vi rensat bra genom åren...



Ja ja... idag har jag också ringt en massa "glöm-inte-bort-att-anmäla-flytt-samtal". Bland annat till Viasat och deras kundtjänst är verkligen inte snabb. Plus att varje gång jag försökte trycka i talsvaret att jag ville säga upp mitt abonnemang så avslutades samtalet (*ler*). Men det gick till slut... gjorde faktiskt en kombi och ringde från två telefoner till olika bolag, två talsvar... ett i var öra funkade fin-fint. Det gäller att optimera sin tid!

Trippen till IKEA igår gick bra och japp, det blev dyrt som fasen. Satt faktiskt och tänkte på att det måste vara världens bästa grej för arbetsgivaren. Man betalar ut lönen och sen spenderar den anställde lönen på företaget... Klockrent! Är det det som kallas omvänd återbäring?

Nej nu får det bli duschen... för ikväll blir det en tripp till Peking

//Farmskan



Kommentarer
Viasat Support

Hejsan Farmskan,

Beklagar att det tog tid för att komma fram till oss så att du kunde avsluta ditt abonnemang.

Vi tackar för din tid hos oss och önskar dig en trevlig dag och välkommen åter till oss i framtiden.



Mvh Frederike

Viasat Support

2012-05-02 @ 08:26:04
URL: http://www.viasat.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0