Vitlök...

Vitlök är så mycket godare dagen innan... det är fullständigt vidrigt och magen är i uppror dagen efter. Men ack, ack, ack så gott det är! Tillbringade ju en trevlig fredagskväll hos Modern och Rolf i Gemla för att fira lite födelsedag och de bjöd på en jättegod kycklinggratäng... med vitlök. I massor! Mums igår, raketfart på magen idag (*ler*)

Efter en härlig frukost for vi hemåt igen och sen gjorde vi ett riktigt race i vardagsrummet och packade ner alla glas och prydnader där. Så nu är det också tomt. Så jäkla skönt. Kör in lådor och sånt efter hand och snart är det bara möbler kvar. Visst, det ekar och är allmänt tradigt här hemma men samtidigt är det skönt att slippa ha allt kvar till flytthelgen. De som skall ta över huset var också här en sväng i eftermiddag och tittade på sånt som vi lämnar kvar. Hoppas de tar lite av det så slipper vi kludda med loppis eller Blocket.

Efter att vi levererat lådor och mattor körde vi till Paps & Babs som bjöd på lite mat. Om vi skulle fixat mat hemma hade det utan tvekan blivit hämtmat... man är liksom inte så sugen på att fixa mat när det är som det är här hemma. Så det satt som en smäck med lite hemlagad mat. Tackar!

Ser fram emot morgondagen... då skall vi ner och se Dotterns examensarbete med en musikal "The little shop of horrors" där hon spelar rollen som "Plantan"! Denna vackra tös skall förvandlas till den hemska varelsen... Skall bli riktigt kul att se. Håller alla tummar för dig!!

  

Hur helgen sen skall avslutas... med deklarationer (*blääääää*)

//Farmskan

PS! Läste just att det varit en hemsk tågolycka mellan Schiphol och Amsterdam... Mer än 60 skadade och många allvarligt. Usch och fy, jag är glad att jag inte är där och hoppas verkligen inte att någon jag känner var med på tågen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0