Bomb och gisslan

Igår var det en hektisk dag på Schiphol, den stora flygplatsen här i Amsterdam. Tydligen hade en spanskt passargerarplan uppträtt lite konstigt och inte svarat på anrop ifrån air control och då skickades genast två jaktplan upp för de misstänkte att planet var kapat och att där var en gisslansituation. Det visade sig senare vara ett misstag och det var ju tur... men istället hittade man helt plötsligt en bomb från andra världskriget i terminalen. Jag menar... hur mycket incidenter kan man ha en vanlig onsdag? Fler än man vill veta förmodligen.
 
Fast man kan förstå att det kan uppstå situationer... stor-sonen sände mig detta klipp där ett kinesisk plan skall landa och piloten kan inte engelska. Huga...!!
 
 
Annars lärde jag mig igår att stress utlöser adrenalin och det kan vara bra i små doser. Men om man är konstant stressad en längre tid behöver man få ut energin, det kan nämligen vara skadligt annars. Och vet ni hur man måste få ut den? Genom träning eller fysisk aktivitet... hmmm. Ni som känner Farmskan vet ju att träning kommer ju inte att ske så då är det fysisk aktivitet, vad det nu kan vara (*ler*)
 
Dan före dan... berg- och dalbanedagen
//Farmskan
 
PS! Tack för alla muntra tillrop och lyckönskningar!


Kommentarer
Sassa

Lycka till vännen, tänker på dig :-)

2012-08-30 @ 22:30:43
Mamma

Ta det lugnt,jag är lite orolig men lycka till. KRAM

2012-08-31 @ 10:17:29
Lill-sonen

Lugnande kommentar Mormor :)

2012-09-01 @ 08:56:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0