Liten äcklig skinnbit

Så är man i Sverige igen och fick äntligen avklippt den där jäkla vintermössan jag haft de senaste veckorna. Saschas första dag efter semestern och jag stod där på trappan och väntade. Och nu är jag kort, kort, kortklippt och har fått en härlig lite höstig färg. Känner mig genast piggare. En liten fika hos Paps & Babs innan det var dags för arbete igen.

Annars är jag mest irriterad över en liten mörkfärgad skinnbit (känns det som i varje fall) som sitter strax under ena ögat. Tvingade maken att dra bort den med pincett, gjorde ont som fasen, men nu är den där igen. Han vägrar nu att pilla med det mer så nu får jag snällt vänta tills bästaste Manne kommer imorgon. Hoppas hon kan hjälpa mig att få bort skiten eller åtminstone säga vad jag skall göra med det. Sjukt irriterande är det i varje fall.

Det är väl sånt som kommer med åldern tänker jag...

Imorgon blir det lite massage och sen skall jag och maken gå en sväng på stan. Handla lite böcker och lite annat smått och gott som skall med i väskan när jag åker tillbaka. Bara lugna gatan med andra ord... Men först hejar vi fram handbollslandslaget

Trevlig (h)älg och ha(re) bra
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0