Long time...

Blogg-tystnad har rått några dagar, ber om ursäkt för det. Farmskan har varit med hela sitt gäng på en kick-off inför lanseringen som närmar sig med stormsteg. Vi började redan i onsdags på dagen med lite aktiviteter på kontoret. En dansk kollega var nere och körde lite med allihopa och stämningen var på topp. De kallade ut mig i köket och överräckte ett enormt paket.

- Men varför skall jag ha paket?
- Det är från oss alla till dig som ett stort tack för att vi fick chansen att börja jobba här och vara med om denna härliga resa.

Shit, och jag som är så blödig... så himla glad jag blev. Började packa upp paketet och det visade sig vara en Amsterdam tavla i svart och vitt med en röd cykel på.



- Rött för Ikano!

Underbart gäng... och så drog vi iväg allihop till ett ställe strax utanför stan och hade övningar, presentationer, diskussioner och rummet pyrde av energi! Så nu är vi redo för alla tuffa utmaningar som kommer (*ler*)

Nu väntar en helg i Sverige, känns som det var riktigt länge sen jag var hemma... noga räknat 4 veckor faktiskt. Skall passa på att klippa mig och få lite massage men annars bara njuta av att lyssna på svensk TV, äta lite svensk grillad korv, dricka svenskt kaffe och pussa på maken

//Farmskan


Kommentarer
mamma

Jättefin tavla. Njut när du är hemma. Saknar dig. Kramis

2012-08-10 @ 11:11:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0