Tunnelbanan

Alltså... jag har sagt det förr och jag säger det igen, tunnelbanan innehåller en massa underliga (härliga?) människor. Igår när kollegorna skulle åka hem från jobbet hoppade där på en väldig sjaskig man i en alltför stor parkas. När dörrarna stängdes kastade han sig ner på golvet och började göra armhävningar. Detta pågick oavbrutet under den minut som gick innan de kom till nästa station. Där reste han sig upp och gick ut igen... underbart!

Jag tror att jag sällan har längtat så mycket till en helg som jag gjort idag. Det har varit en tuff vecka känner jag och det skall bli gott med en hederlig sovmorgon! En kompis kommer på frukost (läs: tidig lunch) och sen skall vi åka en bit utanför stan för att shoppa lite. Där ligger nämligen en butik som enligt folk som varit där är lite som Ullared. Skall bli väldigt kul att se om det stämmer och om där är något att shoppa över huvud taget. Om inte annat så kan vi väl få en liten utflykt och en fika någon annanstans än i centrum.

På måndag är det dags för "house warming" på kontoret. 57 personer har anmält att de kommer... hmm. Med tanke på att kontoret är strax under 200 kvm, minus en hel del kvm för möbler, skrivbord och annat så lär varje person ha 1 kvm att stå på... ha ha ha. Skall bli otroligt spännande och jag ser fram emot en trevlig eftermiddag och kväll med vänner, kollegor och leverantörer som hjälpt till med detta projekt! Behöver fila på mitt tal...



Har precis skypat med Dottern som svettas i värmen på Rhodos... önskar jag varit där!

Nu skall jag tugga i mig sega ostbågar... mmmm

//Farmskan


Kommentarer
Stiffe

Med tanke på Nederländernas storlek och invånarantal så känns faktiskt 1 kvm/person som rymligt!

2012-08-24 @ 22:20:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0