År 2012 - del 2

Juli: En semestervecka i Sverige var allt som hanns med men på den tiden var vi runt på mysiga besök lite här och var... och jag hann också med att skämma ut mig (och svärdottern) på beachfotbollen. Inte bra! Maken firar sin semester i Amsterdam och är fullt sysselsatt med fix från min långa att-göra-lista. Vi är äntligen full styrka, hela organisationen anställd till sist... och så bra det blev också. Mycket besök och härliga dagar med vänner blandas med mycket jobb... en månad kvar till lansering! Och så fick vi äntligen vår nya bil.
Månadens bästa: Maken på väg ut från toaletten, vi stöter ihop...
Maken: Vad ska du?
Jag: Jag skall på toa
Maken: Lycka till
Jag: Vad menar du?
Maken: Ja, jag vet ju inte om du kommer ut igen...
Det är så man vet vad som pågått där inne!
 
Augusti: Farmskan gör en bejublad första cykeltur i stan... i hällregn givetvis och min danska kollega här nere blir pappa till en liten Ida. Nu längtade man ju ännu mer till Bäbis ankomst. Pride-festival och härlig stämning i hela stan. Jag fastnar på omslaget till IKEA-katalogen, vi har kick-off helg med personalen och invigning med stort party på kontoret... men bäst av allt. Vi går live! Och allt funkar! Halleluja! Media trycket blev enormt och Farmskan blev TV-kändis på kuppen!
Månadens bästa hämtar vi från vårt Housewarming party som besöktes av en viss Mr K
- Åsa, vem är den mannen jag pratade med där borta. Han verkar jäkligt insatt
- Det är Mr K
Kollegans ansikte blev något långt och snopet
 
September: Mediatrycket fortsätter och Farmskan måste stänga ner alla sina privata sidor, inklusive bloggen. Det var ett otroligt sorgligt steg att behöva ta... men nödvändigt. Numera kommer man bara in med lösenord. Men vad gör det när världens sötaste lilla flicka, Lily, föds den 3 september. Farmskan är i sjunde himlen och första mötet med henne i Motala var magiskt.Jag får byte av en trasig diskmaskin, klagar över diverse krämpor, blir förkyld och är alltmän hängig. Kan det vara ett års press som släpper eller är det ångest inför den stundande 50-årsdagen? Jag lyckas resa till fel flygplats för ett möte och så avslutar vi månaden med att fira Kristallbröllopsdag i Bryssel.
Månadens två bästa kommer här:
Från Lena om min TV-debut:
- Åsa om du skall vara med på TV måste du se till att ha läppglans...
Hmmm, tänkte inte på det...
Och från konduktören på tåget:
- We have to drive slowly, there's a cow on the track... muuuuuu!
 
Oktober: Full fart på jobbet och massa möten och besök av kollegor. Farmskan tar två kollegor till ett möte i Utrecht och lyckas med konstycket att köra i fel färdriktning. Vi hade dessutom ledningsmöte som avslutades med mat och stå-upp show. Mycket trevligt. Helgmys med Lily och lite besök av vänner i Amsterdam hanns också med. Maraton i stan och Nej, jag deltog inte.
Maken står för månadens bästa med följande citat:
- Whiskeyprovningen igår snarare känns som provsprängning av huvudet idag
 
November: Vinterkylan och höstrusket kommer till Amsterdam och Farmskan fryser konstant. Dottern som man inte sett på flera månader kommer en helg till Amsterdam och vi går mil efter mil för att tunnelbannan stod stilla. Farmskan letar efter julmys men hittar inte mycket av det, dock kom den holländska varianten av tomten på besök med sina svarta tjänare. Kompisgänget nere och för-firar Farmskan, fullt hus och härlig stämning sen var det dags för att den riktiga födelsedagen hemma i Sverige. SÅ KUL!! Tack igen till alla som var där. Och tack för fina presenter. Jag fick dessutom en egen skylt i naturlig storlek av kollegorna. Jag gör mitt första besök hos läkaren och går därifrån i djup chock.
Månadens bästa hämtar jag från barnens tal till mig:
"Vi förstår inte hur du kan flyga så mycket, när du tror att varannan resenär är terrorist
Man får ha långt skägg och gå på toa utan att vara brottsling, men du lär dig nog till sist"
 
December: Dags för julmusik på kontoret, underbart! Spenderar några dagar med kollegor i Frankfurt som följs av julfest med jobbet och dop av Lily. Speedy helg! Desstom värsta snöstormen så jag spenderade några timmar på Kastrup. Lill-dottern och maken här på besök och hon får äntligen se Red Light. Vi firar jul i Växjö och sen en härlig juldag här med alla barn och föräldrar. Lily får mest julklappar av alla... konstigt. Farmskan kopplar av med hela elva dagars ledighet från jobb och stress. Livet är underbart!
Månadens bästa och årets sista citat får maken, om den nyinköpta julgranen
Han skickar ett foto på granen till den ömma makan i Amsterdam som ger tummen upp
- Den åker inte ut genom balkongen då som Lasses... (Paps)
 
-----------------------------------
 
Som sagt ett omtumlande men ändå fantastiskt år på många sätt. Jag önskar er alla en härlig fortsättning på 2012, de dagar som är kvar men också
 
ETT UNDERBART OCH FANTASTISKT 2013!
 
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0