Att reta sig...

Paps frågade häromdagen när han ringde om jag "retat mig på någon idag"... Hm, ja, det gör jag nog varje dag men det hör liksom till min vardag. Och min far är inte ett dugg bättre även om han försöker påskina detta. Kan se honom framför mig i kassakön på Ica när någon skall betala med kort och tar för lång tid på sig (*ler*). Tror det är vår gemensamma otåliga sida som gör sig hörd när man retar sig på något, för oftast är det när saker och ting inte går så fort som vi vill eller på det sätt som vi vill (det bästa sättet). Vi är lite av typen "stop the crap... move on"
Paps är också den i världen som är i bäst tid till allting. Säger man en tid så är han där minst en halvtimme innan ("i god tid") och då ser man han vanka runt runt med händerna på ryggen. Och det är inte ens för att han är pensionär, det har alltid varit så.

Men nu skulle det ju handla om vad jag retat mig på idag:
1) Högtalaren i metron var så högt uppskruvad att man fick en smärre chock vid varje station när den drog igång. Och hög volym är bara skrap så det var ändå omöjligt att höra var vi var... trots volymen.
2) Hur kallt det än är i det här lilla landet (just nu runt nollan) så går alla tjejer i högklackade mockapumps eller små glittriga ballerinaskor. Själv står jag invirad i tjock vinterjacka med huva och varma vinterkängor. Men så är jag inte snyggast i stan heller.... men varm!
 
Imorgon kommer maken och lill-dottern hit... underbara helg!
//Farmskan


Kommentarer
Pappa.

Vill bara säga: 1. Handlar ej på ICA.
2. Kommer man i god tid slipper man böter för fortkörning. (ler) Ha en trevlig helg med man och barn. Hälsn. Pappa och Barbro.

2012-12-13 @ 16:59:38
Elin

Haha!! Du är go du.. Hoppas du hade en bra lucia dag och valde rätt låt att sjunga ;) njut och mys i Amsterdam för mig också.. Kärlek <3

2012-12-15 @ 02:11:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0