Fredagsmys

Hade en härlig dag på stan med kusin P igår... det är mys för mig. Lite fika med semlor och kaffe och sen bara gå runt och strosa och snacka skit, då mår jag prima!
 
Igår kväll hade vi sen fredagsmys med våra före detta grannar i Everöd. Farmskan hade gjort sig till och fixat både varmrätt och efterrätt... och gott var det också. Saknar så in i baljan att inte ha en vettig ugn i Holland. Man blir rätt begränsad av det kan jag säga när man lagar mat. Så att få göra en härlig gratäng här hemma (Farmskans specialitet..) är lycka. Måste dock försöka lära mig den där manicken jag har i lägenheten, det skall ju faktiskt gå att göra ugnsrätter där... men jag tvivlar.
 
Idag blir det lite kaffekalas för lill-dottern. Hon hade eget firande med kompisar igår så det blir väl lugna gatan idag antagligen. Bull-mamman skall därför bege sig till stadens bageri och införskaffa kakor... sån är jag. Bagare skall också leva och de bakar dessutom mycket bättre än mig.
 
Och sen ikväll kommer Dottern hem från sin USA-resa, därför blir nog restaurang ikväll för presentkortet jag fick när jag fyllde år och sen skall jag och maken på bio. Hej vad det går!
 
 
//Farmskan a.k.a Speedy Gonzales
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0