Goda vänner

"Många människor kommer och går i ens liv
men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat"
 
 
Maken och jag sitter här och finkulerar och väntar på att klockan skall bli sex och bästaste Manne skall hämta upp oss. Ikväll blir det som vanligt, och som traditionen bjuder, en afton med goda vänner! Det fick mig att fundera över vänskap och äkta vänner och jag är jäkligt tacksam över dom som jag har. Ni vet vilka ni är och ni vet att ni betyder mycket för mig!!
 
Vi hade en vänskapsdag igår också, blir lite så när man är hemma så sällan, man vill hälsa på alla och bara få rå om varandra lite. Först en trevlig lunch och promenad vid havet i Norje Boke hos Mona & Greger och sen på kvällen hade vi en mysig stund hos kusin P och Jan(a). Männen utforskade whiskeyskåpet och jag och kusin P hade värsta nostalgitrippen på dansgolvet. Äkta moves!
 
 
 
Fattar inte att de kunde sitta still i soffan när vi jazzade... skitkul. Varför dansar man så sällan? Skall försöka mig på det ikväll... att få upp dem på dansgolvet (läs: nice try!). Har också förberett ett litet quiz som jag nu skall renskriva. Och sen imorgon är det dags att åka hemåt igen, shit vad 11 dagars ledigt går fort! Jobbedag igen på onsdag och sen är man i ekorrhjulet igen.
 
Skall försöka att köra en liten dietkur dessutom efter helgens frosserier. Jag tror att jag är världsbäst i kategorin "dålig karaktär"... blir trött på mig själv. Har en och en halv vecka tills maken kommer ner så då skall det verkligen bli skärpning.
 
Nej, nu vill jag bara avsluta med att säga till er alla
Ta hand om varandra, njut av årets sista kväll, passa er för raketerna och
GOTT NYTT 2013!

//Farmskan
 
PS! Har ni noterat att Modern inte varit inne och kommenterat min Hunk-lista. Hon brukar ju annars ta parti för maken... maken som åter igen konstaterade att ingen på listan ens var i någon detalj lik honom själv. (Tror han sa: ju sluskigare och långhårigare... desto mer gillar du dom). Fast å andra sidan... hur lik är jag Sofia Helin?
 


Kommentarer
mamma

Ingen ide att kommentera. Du vet ändå vem jag håller på. Ha det bra och lycka till med dieten.....
Här börjar vi med Dunkan metoden........

2012-12-31 @ 16:28:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0