Julpynt och vinterskor

Julen börjar med denna låt... i varje fall i vår familj:

 
Sovmorgon idag... hur gott var inte det. Låg sedan och såg gårdagens "Tack för musiken" på Svt Play. Oj, vad bra det programmet var, kom på mig själv att ligga och småle.
 
Lite frukost på det och sen påklädning för en tur på stan. Ett par vinterskor stod på listan och det krävdes inte mindre än 12 butiker innan jag hittade ett par som jag gillade. Här nere finns massor av skoaffärer men alla de säljer är med glitter, nitar och höga klackar. Inte min typ av skor om man säger så. Fick faktiskt också införskaffat lite nya underkläder och äntligen ett par gråa jeans också. Nöjd med dagen!
 
Och nu har jag ätit lite mat och druckit ett glas vin till det, samtidigt som jag lyssnat på julmusik som sagt. Det är ju den 1 december idag och då får man börja lyssna. Satt upp lite julpynt och ljusstakar också så det känns riktigt mysigt. Imorgon blir det lite tvätt och strykning och om det inte regnar (vem försöker jag lura?), en långpromenad. Känner att jag behöver det. Veckan som kommer är fullbokad, en tripp till Frankfurt och en massa möten och sen julfest både torsdag och fredag. Kommer att vara trött när helgen kommer tror jag (*ler*)... men sånt är livet
 
Det blir en stilla natt...
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0