Lugnet har lagt sig....

Så har lugnet lagt sig i det Färmska hemmet igen. Alla, hundar, föräldrar och barn, har åkt hemåt igen och det är bara jag och maken kvar. Skönt på ett sätt men ändå lite ledsamt på ett annat... en jul går så fruktansvärt fort. Lilla familjen är också på väg till Motala och därmed också prinsessan som fick allra mest julklappar av alla denna julen (till sin pappas stora förtret... skrattar)
 
 
 
Den där mojängen var ju lite rolig... blinkade med häftiga ljus
 
Julaften spenderade jag och maken tillsammans med Modern & Rolf i Växjö och hans barn med familjer. Jag hade längtat enormt efter julmat och framför allt rökt ål och sillbord. Mums vad gott. Vi hade en jättetrevlig kväll och barnens XBox som de fick användes flitigt. Till och med Farmskan var nere och gjorde några snygga moves till deras stora glädje (läs: hånskratt).
 
Sen upp och hemåt igen med bilen full av saker, julklappar och en styckad kalkon bland annat. Snart invaderades hemmet av barn, föräldrar och bror för en trevlig juldag. Lite lekar och tävlingar i vanlig ordning... men i år var det svårt. Men typiskt så vann Paps lag, den största tävlingsnörden av oss alla. Kanske tur det förresten så inte kvällen blev förstörd av sura miner... (*ler*)
 
Men nu är det alltså tomt i huset, maken läser och försöker kurera sin fruktansvärda förkylning. Inte ens whiskey har hjälpt och då är det illa. Jag och Modern var en sväng på rean för att byta hennes julklappsskor. Det slutade naturligtvis med att Farmskan kom hem med både stövlar och kläder... suck, suck, suck. Ja, ja... man lever bara en gång... (tror jag i varje fall)
 
Idag blir det stekt potatis och falukorv... hur gott är inte det då!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0