Slut på en härlig helg

Trött i fötterna var man igår efter julshoppingen. Men vi hittade i stort sett alla julklappar utom en... så vi har lite att fixa till helgen när jag åker hem. Det lyckades också hålla sig från att regna hela dagen så det var perfekt. Lill-dottern hittade ett par vinterkängor som hon blev helt förälskad i så då blev den julklappen också klar (*ler*). Smög oss in på en liten sidogata och käkade på en jättemysig liten krog och sen på det igen med ny energi. Men som sagt... man var allt lite trött i fötterna när man kom hem framåt seneftermiddagen.
 
Lite kaffe och en mysig film kändes helt rätt och sen var vi så lata att vi ringde till Domino's och fick hemlevererat lite god pizza. Mitt i maten ringer grannen och berättar att julparaden skulle starta om en stund på kanalerna så då var det bara att hoppa ur myskläderna och ut igen. Hur fint som helst!
 
 
Massor av julmusik på båtarna och fina ljusspel också... fint! Efteråt så gick vi en sväng på stan och tittade på lite ljusdekorationer innan vi tog oss hemåt igen. Sen idag efter frukost åkte vi ner till en liten marknad där de sålde lite mat och lite julsaker. Helt OK även om den inte var så stor. Åt lite lunch där nere och köpte sen med oss lite citron cheesecake till kaffet. Dottern ville också se Red Light så det hann vi också innan det var dags för dem att börja packa ihop för hemfärd. Det där med Red Light tror jag nog att hon ångrade sen för det är verkligen ingen rolig syn. Mest patetiskt och tragiskt faktiskt...
 
Men hon fick i varje fall åka julpyntad spårvagn (*ler*)
 
 
Och nu är de på väg hem och jag skall sätta mig och jobba lite... 4 dagar kvar!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0