300 gr kött senare

Har precis varit ute och tryckt i oss lite mat efter en heldag med möten... Denna gången gick vi till en restaurang ganska nära vårt hotell som vi hade spanat in och som verkade ha bra grillkött. Och oj, vad bra grillkött det var! En härlig köttbit grillad på kolgrill med tillbehör var precis vad jag behövde ikväll. Fast 300 gram... hm, man blir rätt trött efter det kan jag säga. Mätt och trätt men go och gla. Nu får det bli lite stilla mail-svarande ikväll och sen tidigt i säng.

Idag har vi fått lära oss massor om holländsk lagstiftning, och det är ingen lätt sak kan jag säga. Sakta men säkert betar vi oss dock igenom varje fråga så det blir förhoppningsvis rätt på slutet när vi väl trycker på "ON-knappen" (*cross-my-fingers*)... om inte... ja, den dagen får vi ha en plan B



Imorgon skall jag ut och träffa en firma som hjälper till med allt det praktiska kring min flytt. Där är en del att reda ut som ni säkert förstår... men det löser sig säkert det också. Imorgon skall de hjälpa mig med anslutning till el och internet, skaffa bankkonto och lite annat. Spännande! Måste snart anmäla mig till en språkkurs också så jag kan fixa lite grejer själv.

Och sen är det hemresa igen imorgon kväll, några dagar på kontoret hemma gör också gott!

Hilsen från en trött och däst
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0