Bra där...

Ungefär hur mycket på en 10-gradig skala blir man kissnödig om man absolut inte kan gå på toaletten? Det kan jag säga er... minst 11!  Och även om man inte dricker något över huvud taget så blir man kissnödig, och då är ju frågan, hur är det möjligt? Saliv? Inre svettningar? Dagen har tillbringats på kontoret i Köpenhamn och där pågick reparationer så vattnet var avstängt, dvs inga toaletter fungerade. Jag tror faktiskt att det är värre att VETA att man inte får gå... då tänker man bara på det. Helt uttorkad blir man ju också eftersom man inte vågar dricka något heller.... Hmmm, i-landsproblem.



Ett jäkla väder när jag körde hem sedan... snöfall och hala vägar. Visning här hemma så man fick inte köra hem heller, så det fick bli lite kvällsmat inne hos Paps & Babs. Tack!

Och imorgon är det fredag igen... fattar inte var tiden blir av! Men ser fram emot helgen, massage hos thailändskan, kanske en klippning (om jag har tur) och sen skall vi fira lill-sonen som fyller år. Kalaset blir här hemma på söndag och det skall bli mysigt att ha dom hemma. Nu skall man bara komma på vad man skall ge honom i present också. Skall vi gissa på att han önskar sig ett presentkort?

Dagens roligaste nyhet: Vi blir en ytterligare på resan i sommar!

//Farmskan (*glad gumma*)


Kommentarer
Lena

Är du gravid, eller vem är det som fått extraplatsen på resan? Kram

2012-02-16 @ 20:54:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0