Dags att börja ladda

Japp, söndag lunch och det är dags att börja ladda upp batterierna för en ny vecka. Helgen har varit lugn och helt jobbfri och det var nog behövligt. Min mage är i uppror, tankarna snurrar för jämnt och även när jag drömmer, drömmer jag om alla saker som måste ordnas. Skall nog ta mig ett snack imorgon med "el bosso" för att se om vi kan få lite fler resurser... man vill ju inte gärna gå in i  den berömda


Men bara det att man faktiskt inser problemet borde väl vara positivt?

Igår hade vi en härlig dag. Ett litet besök hos farmor Signe tillsammans med kusin P, efter det lite matinköp för kvällen som tillbringades här hemma med goda vänner. Lill-dottern gjorde hemmalagad pannacotta med färska hallon till efterrätt, hon är så duktig. Provade nytt gott vin och bara hade en trevlig kväll.

Och nu idag sov vi till lite, satt och käkade en lång och härlig frukost... en bra start på söndagen. Strax skall vi ta oss ut till Torsebro med lite semlor och fika hos Nisse och Rita. Och sen... bara njuta av söndagen. Snön vräker ner just nu och det är ju så jäkla typiskt när man skall köra till Köpenhamn imorgon. Men förhoppningsvis så fixar de till vägarna så det går lätt att köra.

Dagens trista nyhet... Whitney Houston är död. Så tragiskt att förstöra en sån talang med droger. Hon hade ju en gudomlig röst och utstrålning. Ogilla!!



It's not right, but it's OK

//Farmskan


Kommentarer
Anonym

Vila är viktigt. Vi har också haft en vilohelg som du vet, och när vi vilat färdigt och tänkte åka hem så var naturligtvis kattf-n borta. Fick vila 1,5 timme till innan han behagade komma in. Stora kramen till dej, hoppas vi kan prata nån dag i veckan.

2012-02-12 @ 18:53:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0