Ego-boost

Idag har jag haft en riktig ego-boost dag... igen. En dag när jag unnat mig lite go avkoppling och lyx. Det började med att maken bakade scones till frukost. Hur mycket kärlek är inte det!



Startade med att besöka thai-massagen och en knådning av mina stela muskler. Men idag undrar jag vad det var med henne för det lät som om hon svalt en kolsyretub. Det bubblade och "porlade" (vill inte kalla det rapning men näst intill) under precis hela tiden. Lite svårt att koppla av kanske. Porlandet lät ungefär som ni vet en sådan där vattendunk som brukar stå på jobbet... och som porlar till från tid till annan. Jag funderade ett tag på om hon var sjuk och skulle kräka eller nåt, men det klarade sig. Och som svensk så frågar man ju inte... man ligger bara där och funderar för sig själv.

En sväng på Willis och handlade inför morgondagens kalas. Hem och tog en fika med nybakade frallor och sen in till Sascha för lite klippning. Han är så himla söt och ställer upp och jobbar på sin lördag... en härlig vän!

Och nu har vi ätit gott och sitter bara och väntar på lill-sonen och fästmö. Han fyller 26 år idag och vi skall fira honom imorgon här hemma. Fina underbara ungar har vi, jag och maken.

One moment in time!
//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0