Kall måndag

Har en ledig förmiddag idag, en ledig förmiddag som byttes mot lite jobb söndag eftermiddag. Anledningen är att jag och maken denna morgon varit inne och signerat avtalet med lägenheten. Japp, nu är det bläck på kontraktet. Fick en grundlig genomgång om allt ifrån störningsjouren till sopsortering. Plus varsin liten nyckelring med ABK-logon på. Efter denna genomgång for vi bort till Bo-Service för att titta på de tillval vi kunde göra. Vi vill ju fixa till lite grand, sätta in disk- och tvättmaskin och byta lite luckor. Det finns faktiskt ganska mycket fint man kan göra till en rimlig peng.

Men väl där så förstod vi ganska snart att vi hade dålig koll på hur det egentligen såg ut idag så nu får vi nog ringa till de som bor där idag och be om en visning till. Mäta och kolla lite noggrannare helt enkelt. 

 

I eftermiddag är det dags att flyga till Amsterdam för några dagar. Morgondagen innebär en träff med lägenhetsmäklaren där nere för att hitta en lämplig bostad. Blir en del flytt just nu kan man säga... och sen på onsdag blir det mycket med personal, skall träffa lite jobb-kandidater. Så skoj!

Söndagen var annars en skön dag med lite fix och pul. Besökte bland annat svärföräldrarna i Fjälkinge en stund och sen slipade vi och oljade in alla våra köksbänkar. Skitfina blev dom. Varför gör man inte sånt oftare? Det är ju så enkelt och tar ju ingen tid alls.

Måste också säga något om Melodifestivalen i lördags. Är det inte lite typiskt att Sverige väljer att skicka vidare en Lordi-kopia så där en 10 år efter Finland gjorde det. Och Thorsten Flinck... jo, han är ju en "annorlunda" och "kulturell" person men att sjunga... Nej! Och Sean Banan... jo, om publiken går i blöjor, han kan väl vara med i Lilla Melodifestivalen istället. Var där något som var bra då? Jo.. jag gillade Loreen, proffsigt uppträde och bra låt.

Nej, nu packa lilla väskan och kanske äta sig en liten matbit

//Farmskan



Kommentarer
Kusin P

Ha det så bra i Amsterdam. Var en svingsa hos farmor idag. När jag frågade vad hon fått tll lunch sa hon........anka tror jag......eller nå´n annan fisk......ah det var nog får. Hon är ju bara underbar!

2012-02-06 @ 18:52:45
mulle

kan förstå kapningarna av Thorsten F och hårdrockaran. Men Sean Banan var riktigt bra.

2012-02-06 @ 21:36:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0