Med lägenhet

Och så har man då blivit med lägenhet även i Amsterdam! Den 1/3 får jag den men det blir nog inte att jag flyttar ner förrän den 1/4. Känns lite konstigt att börja flytta ner möbler innan vi fått huset sålt och så... om man skall visa det så behöver det ju se lite vettigt ut. Men oj vad spännande det är! Fick den lägenheten jag ville ha och den ligger i ett lugnt område men ändå nära till centrum. Lagom med plats för mig och maken och även ett litet utrymme för gäster som kommer ner och hälsar på... för det gör ni väl?

Tänk er Amsterdam nu till våren



Dagarna i Amsterdam har varit bra och jag har haft några inbokade intervjuer med personer som sökt jobb där nere. Har träffat några riktigt bra kandidater så det känns tryggt. Och nu är jag hemma igen och skall snart gå och lägga mig och läsa min spännande bok. Maken är på Sir Väs-möte så det är lugna gatan.

Imorgon är det som sagt visningar här så jag skall ta en runda med dammsugaren imorgon bitti innan jag kör till jobbet. Dagen skall tillbringas i Älmhult... längtar!!

Så säger vi Godnatt
//Farmskan


Kommentarer
Lena

Hur ser bokningslistan ut för Hollandsbesök? Med tanke på alla kommentarer på fejan, så får man kanske anmäla sig nu om man vill komma ner det här året??? Kraaam

2012-02-09 @ 06:37:15
Anonym

Jättekul. Ser framemot att besöka dig. Holland till våren är nog OK skulle jag tro. Kramis

2012-02-09 @ 10:28:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0