Rökning

Alla hjärtans dag idag... och den har tillbringats i Wien. Det låter ju väldigt romantiskt och trevligt att åka runt och besöka en massa trevliga ställen. Men samtidigt, hur mycket ser man egentligen? Igår anlände vi till hotellet strax innan kvart i elva på kvällen, upp i ottan och sen biltur ut till möteslokalen. "Instängda" mellan klockan nio till halv sex, biltur tillbaka till hotellet, snabb dusch, snabb promenad till restaurang och käka lite mat. Och sen i säng igen runt halv tolv... man hinner inte se mycket av Wien kan jag säga. It's a shame!



Åtminstone en liten bild av vackra Wien och två kära kollegor

Annars har natten varit en plåga. Hotellet vi bor på är trendigt och med en massa roliga detaljer... däremot har de inte lyckats över huvud taget med värmen. Där finns en air condition men den fungerar inte hur du än försöker ställa in den på runt 20 grader. Vaknade i morse och hade en huvudvärk som var grym... termostaten stod på 30 grader!!! Skruvade frenetiskt och fick den till att börja väsnas lite och efter en timme gick det åtminstone på rätt håll



Ikväll, efter en dag med helt avstängda element och bitvis öppet fönster, står den på 24,5... jag hoppas verkligen att denna natten blir bättre. Och det där med otroligt tjocka duntäcken känns overkill!

En annan sak jag måste säga är att man på restaurangerna här nere får lov att röka (Hej 70-tal!), men endast på speciellt anvisade ställen. Det är bara det att samtidigt får man inte lov att stänga dörren till dessa utrymmen vilket gör att all rök väller ut i alla fall till där man sitter. Skitäckligt!! Plus att kläderna luktar hemskt. Fattar inte hur man kan röka... hur tänker man?

Fy vilket trist inlägg... ingenting positivt ju... jodå så att. Wien är fantastiskt!

//Farmskan


Kommentarer
Marcus

Då passade ju det där talesättet extra bra;

"Att ha rökavdelning på restaurang är som att ha en kiss-zon i en pool" :)

2012-02-15 @ 08:13:02
Mattias

Finns inte det?

2012-02-15 @ 19:46:18
Lena

Saknar dej...

2012-02-15 @ 20:57:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0