Rundar av

Söndag kväll och det är dags att runda av denna "slapp-och-slö-ta-hand-om-dig-själv" helgen. Har fått bannor av min far att jag stressar för mycket så jag bestämde mig för att vara en lydig dotter och bara relaxa. I och för sig blev man lätt uppstressad igår när man såg sista deltävlingen i Melodifestivalen... vilket skit!! Där var en bra låt och den stod Lisa Miskovsky för, och tack och lov gick hon till final.



Men annars, oh je, oh je, oh je... Allra sämst var Christer & Lotta. Det var så pinsamt att jag knappt kunde titta, till och med Ranelid var bättre. Strofen från Christer "Your wrinkles doesn't show, at least not from a distance, you're still hot..." varvid han nuddar henne och låtsas bränna sig... Då är det inte lätt att hålla sig lugn (*ryser*).

Nåja, nu pratar vi inte mer om det... Jag och kusin P var en sväng hos farmor Signe idag. Hon låg och sov djupt när vi kom för hon hade varit uppe och spökat hela natten i bara linne och strumpor. Vi lät henne ligga en stund sen tog vi upp henne och då blev hon helt plötsligt pigg som en mört... men ack så virrig. Hon var på gymnastik i Rinkaby och "det var en jävla trafik när vi skulle hem". Tror faktiskt aldrig jag har hört henne svära någonsin.

Kusin P frågade henne om hon sovit hela natten
- Jaaa, det gör jag alltid, jag sover så gott
- Du vet att näsan växer på den som ljuger, säger P
Farmor tittar allvarligt på henne och säger lugnt
- Jaaa

Ikväll har jag unnat mig en härlig helkroppsmassage ute hos Bottan så nu är jag uppmjukad och skön inför den nya veckan. Maken fick hastigt och lustigt ge sig iväg och hämta Dottern i stan och skjutsa henne till Eslöv, hennes tåg var inställt. Behöver jag säga att han var "lite sur" när han drog iväg? Barn, barn, barn... det är tur de har sina gamla föräldrar.

Nej... nu lite packning, imorgon är det dags för Amsterdam igen.
Hoppas våren har kommit dit också

//Farmskan

PS! Det är fler som haft en "relax-helg"....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0