Det är skillnad

Det är skillnad på folk och folk... eller hur? Idag har jag och chefen varit en tripp till Amsterdam och det var jag som hade bokat biljetterna. Eftersom mötet inte startade förrän vid lunch bokade jag inte det vanliga morgonplanet utan ett som gick med KLM vid 10-tiden. Denna lilla city-hopper landade under mycket möda och mycket besvär på en landningsbana som jag tror låg flera mil från terminalerna... det tog säkert 10 minuter innan vi till slut kom fram till terminalen. Givetvis fick vi ingen gate utan fick bussas in.

Men men... snabbt in i en taxi och iväg mot kontoret. Jag lät chefen betala taxin...

Efter ett antal möten var det så dags att åka mot flygplatsen igen och hemresan var bokad med Norwegian. Taxin kom (vilket jag för övrigt lät chefen betala...) och släppte av oss som vanligt vid terminal 1 = Normal Scandinavian terminal. Men icke... inte en logo med Norwegian så långt ögat nådde. Vi gick och vi gick och vi gick och vi gick och till slut... längst bort i landet ingenstans låg en liten terminal som inhyste "lågprisbolagen". Detta var i stort sett en hangar som varken hade restaurang eller någon vettig butik över huvud taget. Chefen var INTE glad...

- När jag inte är med flyger ni minsann inte med lågpris... då sitter ni i de fina restaurangerna och äter god mat, här får man sitta i en jäkla hangar.

Som om inte det var nog så hojtar han plötsligt till när en mus springer rätt över golvet inne i terminalen bland alla väskor och ben. Att jag inte bara la mig ner och dog... Efter att ha lyft ifrån landingsbanan i landet ingenstans kom vi så hem till en tredjedel av det normala priset och man vill ju gärna visa att man minsann kan hålla i pengarna (blink blink!)

Nu skall jag sova... är sjukt trött efter att ha suttit som på nålar hela resan
För jag sa väl att det blåste som f-n!!

//Farmskan 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0