Name spotting

Usch vad jag är frusen... har precis plöjt ut en deckare och bara slappat faktiskt. Det enda vettiga jag gjort idag är ett besök hos farmor Signe och tvättat en maskin tvätt. Och så har vi faktiskt varit ute och gått en sväng också i det något kyliga vädret. Kallt och med hög luft... härligt ändå. Funderar starkt på om jag skall ta ett varmt bad

Farmor var pigg och på gott humör men helt borta. Hon hade ingen aning om vem jag var och hela timmen ägnades åt "name spotting" på hög nivå. Och alla dessa människor hon frågar mig om... jag har ingen aning om vilka de är över huvud taget. Måste vara från hennes ungdom. Alvar, Bertil, Karin, Lalle... jag svarar bara att alla mår bra och då är hon nöjd med det. Söta, söta farmor

Vi har också diskuterat en hel del om lägenheten och jag inser ju givetvis innerst inne att det är det bästa att göra men jag är så otroligt blödig när det gäller huset. Så det är otroligt vemodigt samtidigt som jag nog får börja inrikta mig på att 2012 blir förändringens år för Färms. Bara vi har varandra mitt i all denna kaos så blir det nog bra.

Nu är det en ny vecka igen och jag åker till Amsterdam måndag-onsdag. Skall försöka hitta lite områden som skulle kännas bra att bosätta sig i, man vill ju gärna hamna rätt.



Och rätt är förmodligen inte här... eller? (*ler*)

Ta hand om er!
//Farmskan

PS! Ingemo, jag har inte hämtat det ännu men lovar att ge ett utlåtande!


Kommentarer
Kurre

Jag måste skratta när jag ser bilden från Amsterdam. När vi (hela familjen, alltså) var där för ca 25 år sedan, sökte vi parkering mitt i världens ösregn. Såg nästan ingenting. Vi parkerade till slut och gick på sta'n. När vi återvände till bilen upptäckte vi just de där skyltfönstren. Tablå!

2012-01-15 @ 19:29:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0