På fel sida

En smärre chock kan jag säga att jag fick när bilen ett par hundra meter framför mig på motorvägen gjorde en U-sväng och började köra mot trafiken. IDIOT!! Hade precis kört över bron och var på väg tillbaka mot Lund när det hände och jag kan säga att alla bilar blev helt förvirrade och körde ut mot kanterna. Det är ju ändå 110 och man förväntar sig verkligen inte att någon skall komma emot en. Sån tur är såg jag när han vände så jag kunde styra undan. Säger det igen... IDIOT!!

Haft en produktiv dag... min projektledare för Holland var tillbaka efter nästan tre veckors semester i Miami och Karibien (stackars sate...). Brunbränd och avslappad... Själv känner man sig inte särskilt brunbränd efter att ha fått nada sol sen i somras. Längtar efter värme, jag är konstant frusen! Men nu är han satt i arbete igen... (*ler*)



Igår kväll maken ett "magical moment" när serien Bones startade en ny säsong... och inte nog med det, de startade med ett dubbelavsnitt. Halleluja! Själv hade jag tidigare på kvällen slötittat på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar... alltså Agnes-Nicole, kan ingen bara säga till henne att hon suger. Hela hon!! Där fattas allt en puckel på den kamelen som maken säger...

//Farmskan

PS! Självklart tjejer...
* Lena: Ray Charles "I can't stop loving you" (FNISS!)
* Pia: Perez Prado: "Cherry Pink and Apple Blossom White" (Ehh, what? Saxofon-lover)
* Manne: The Shirelles: "Soldier Boy" (Ingen aning... men typisk 60-talsdänga)


Kommentarer
Git

Agnes ja, jag tittade också, funderar också över hur de stackars sönerna kan hålla så god min?? Hur hittar man bara en sådan till att medverka i programmet?

Åh du, vilken idiot du mötte!

2012-01-09 @ 22:12:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0