Se upp...!

Gäsp... Trött i ögonen idag. Men nu väntar 4 härliga lediga dagar i följd och det gör inte ont!

I morse när jag körde mot Köpenhamn var det rejält blåsigt och regnigt. Ett riktigt skitväder! Och en bit upp på Linderödsåsen så bromsade plötsligt bilen framför mig häftigt. Ett stort jäkla träd föll rätt över vägen. Hade man varit någon minut tidigare kunde man med lite otur fått det rätt över bilen. Krånglade oss i varje fall förbi med ett hjulpar ute i väggrenen (tyst Paps!) och körde vidare.

Rätt var det var kände jag att det vibrerade i bilen och skrapade otäckt. Shit! Inte en ny punktering väl, hade ju just varit snyggt. Men när vi stannade visade det sig att det var en gren som fastnat under bilen och en liten operation senare kunde vi köra vidare i blåsten utan oljud.

En heldag i Köpenhamn vilket kommer att bli något av en bas för mig några dagar i veckan framöver. Så lite passerkort och parkeringsbiljetter fick uthämtas idag. Dansk anställd... (*ler*)

Imorgon är jag hundvakt och vi ska börja med att sova länge, ha en go frukost tillsammans och sen åka till stan och hälsa på Paps & Babs... bara mysa!



En oxfilé tack!

//Farmskan


Kommentarer
Manne

i mitt nästa liv ska ja va hund hos er:-)

2012-01-04 @ 19:40:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0