Trettondagen

Varför firar man Trettondagen? Någon som vet? Inte jag heller så jag var tvungen att slå upp det på Wikipedia, detta fantastiska uppslagsverk på nätet som man inte vet om det stämmer eller inte. Hur som helst så visar det sig att Trettondagen firas för att det var den dagen de Tre vise männen kom till Jesus med rökelse, guld och myrra. Se där ja... nu blev ni lite klokare igen.



Hur som helst så är den en fri dag, även om dansk-chefen hävdade att jag numera var anställd i Danmark och där firade man minsann inte Trettondagen... Hmmm... här gäller det att välja vilket land man är anställd i från dag till dag. Har inte ens börjat kika på vilka fridagar som finns i Holland. Men tydligen finns där både Drottningens dag och Befrielsedagen... fast ingen 6 juni.

Igår hörde jag också en gammal holländsk Eurovision låt på TV från det glada 70-talet... "I see a star" med Mouth & Mc Neal. Det är faktiskt ända sedan dess de haft en bra låt med i tävlingen kan jag säga... Underbar låt och så jäkla skönt 70-talet egentligen var. Kolla bara kläderna... (*ler*)



Jag och kusin P har varit en sväng hos farmor Signe idag och när vi kom vid 11 så låg hon fortfarande och sov. Hon hade varit uppe och spökat lite i natt så de hade inte tagit upp henne när hon väl sen somnade. Lite konstigt ändå för nu sover hon ju inte i natt heller... Men men, det blir ju deras huvudvärk. När hon väl kom upp så var hon pigg men totalt förvirrad. Visste inte vilka vi var och dillade en massa om något barn som plockat ner alla knappar från tapeten. Man önskar bara att hon kunde få ro snart, det är inte roligt längre nu för någon.

Från 66,7 till 64,6 sen i tisdags morse... oh yeah, oh yeah, oh yeah!

//Farmskan


Kommentarer
Mamma

Kan man få tips hur det går till......

2012-01-06 @ 17:31:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0