Mot Växjö

Vaknade av att regnet smattrade mot rutan i morse... det är rätt gott att ligga inomhus under täcket och lyssna på det. Men ack så tråkigt det är med det här sommarvädret, tycker synd om alla (inklusive mig själv) som inte får någon sol och värme. Nu hade vi ju förmånen att vara en vecka på Rhodos med sol och bad, men det är ju den svenska sommaren med mysiga kvällar man älskar så mycket. Suck!

I Holland är det så att när man får ett nytt mobilnummer så har det bara inaktivt mellan 3-6 månader. Då kan ni själv tänka er hur mycket felringningar man får. Och det är inte alltid lätt om inte alla förstår engelska att förklara att Nej, personen har inte detta numret längre. Och den som haft mitt nummer verkar vara en något suspekt person som partajat sent och säkert rökt på ett och annat. I varje fall så är hans kompisar trögare än tröga... ändlösa dialoger.



Fick i varje inhandlat mina blommor och vita skor igår så nu är det bara en cykelpump kvar innan jag är resklar tillbaka till Amsterdam. Ja, blommorna skulle ju vara här i lägenheten i Kristianstad och det beror INTE på att maken inte skött dom... han bara gör det på sitt lilla vis. Vi har olika intressen och läggning bara.

Igår kväll skulle vi varit på stan en sväng med Nisse & Rita men det ändrades och istället blev det en mysig tacokväll nere hos Pia och Jan(a). De passade barnbarnen så det var fullt ös med dans, sång och stoj. Snart är man där själv, hur härligt skall inte det bli!



Idag sätter jag mig i bien och kör till Modern & Rolf i Växjö.
Jag har önskat sill och potatis... Mmmmmmm

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0