Rökning dödar

"Rökning dödar" står det på skylten ovanför tobaksaffären... men den känns aningen överflödig när föreståndaren står där ute och blossar på för fullt. Lite kul faktiskt!



Har haft en härlig sommar-söndag i Amsterdam idag. Liten sovmorgon och sen en god frukost innan vi begav oss ut i turistvimlet. Startade dagen med en tur till Rembrandtplein och söndagens konstmarknad. En massa härliga amatörer som ställer ut sina tavlor och vi hittade mycket fint. En fick följa med oss hem i en påse och skall snart pryda väggen i gästrummet.



Gillade den jättemycket och precis rätt färger också. En jättefin ring slank ner i påsen också innan vi drog vidare. En kanaltur stod på programmet idag och det var verkligen perfekt väder. Plus att vi faktiskt såg hur mycket vi gått de här dagarna när Modern och Rolf varit här... åkte förbi de flesta platser faktiskt. Lite fika på balkongen och sen en middag hemma... men jag måste verkligen fixa riktiga bestick, man håller på att skaka sönder bordet när man skall skära i köttet. Imorgon blir det shopping av grillbestick!!

Kvällen avslutades i vanlig ordning med kortspel och jag lyckades äntligen ta revansch efter två kvällar med uselt resultat. Lyckan log mot Farmskan ikväll. Och nu är det jobbedag igen imorgon och Modern och Rolf åker tillbaka till Svedala. Har varit mysigt att ha dem här och få lite sällskap. Nu laddar vi dock för besök av Pia och Jan(a) till nästa helg! Underbart!!

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0