Sniglar och regn

Hemma i Kristianstad... en veckas go semester där jag hoppas kunna träffa vänner, släkt och familj så mycket som möjligt. På söndag bär det av igen nämligen och sen blir det nog ingen mer semester för Farmskan... för nu börjar det dra ihop sig till öppning där nere. Och det är så spännande! Igår hade jag dessutom fint besök (och inget Gevalia att bjuda på) av kollegor och chefer som ville komma förbi och säga hej. Jag visade dem runt och så kom vi till arkivet
- Här inne har vi lite kontorsmaterial, skrivare och sånt
- Och vinet...?
- Ehh, vinet... det är till invigningen
(*skrattar högt*)

Schiphol var otroligt rörigt igår, en massa holländska och andra idrottslag som var på väg till London antagligen. Åkte med Norwegian och dom har ju manuell incheckning på gaten från hell. Man får gå hur långt som helst innan man kommer dit, bara för att sedan få sitt boardingkort och gå tillbaka hela vägen igen till säkerhetskontrollen. Otroligt korkat. Och kön i säkerheten var gigantisk och full av sniglar som börjar med att ta av sig bälte och annat först när de är framme. Jag vet att jag är otålig men man kan faktiskt underlätta det hela också. För att inte tala om att de har väskorna fulla med krämer och vätskor som de måste leta fram innan de kommer igenom. Pust...



Sen är det ju fortfarande jäkligt skumt att vätskan blir mindre farlig när den ligger i en plastpåse... men det har vi ju diskuterat innan. Eller att man kan köpa en vass kniv efter kontrollen... Urdumt!

Men vilken semesterstart hör ni, bara regn och åska så långt ögat ser



Tycker synd om grabbarna och svärdottern som tillbringar denna helgen nere på Åhus strand och spelar beach-fotboll... Hoppas på bättre väder imorgon, då får vi köra ner och titta till dom.

Dagen för Farmskan har innburit efterlängtad massage, besök hos svärföräldrar och sen lite härlig shopping. En styck perfekt present är nu inhandlad till bästaste Lena. Och nu har jag lite rött i glaset och maken lagar min favoritmat, grillkorv och potatissallad. Life is good!

//Farmskan

PS! Kusin P... du har sett de där chimpanserna va... deras rumpor avskräcker!


Kommentarer
Kusin P

Gaten från hell! Tack för den! Hmmm......undrar vem det var som rekomenderade oss att åka med Norwegian!

2012-07-07 @ 15:15:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0