Countdown

Honey I'm home! Jajamen... Farmskan is in da town Kristianstad idag och det är så skönt (om inte annat att mötas av en solig morgon för en gångs skull). Jag och en av de nya kollegorna flög till Köpenhamn redan igår för att deltaga i ett möte och det var riktigt kul att se hur han tog för sig där. Det blir nog bra det här... SÅ idag har jag bestämt mig för att faktiskt lämna honom där och själv spendera dagen i Köpenhamn med budget. ÅÅÅhhhh vad roligt! Men det är bara idag med för imorgon är det SEMESTER!

Lill-dottern tar studenten och det skall givetvis firas och sen tidig, tidig morgonstund flyger vi iväg hela bunten till solen. Så jäkla gott ska det bli!! Med tanke på den senaste tidens erfarenheter av mitt nya hem lär jag inte se så mycket av just solen...

Den här lilla ledsna saken mötte mig där hemma:



Maken han har liksom inga gråzoner... antingen badar de i vatten eller så är de torra som fnöske. Det blev en liten diskussion och då säger han.
- Men du sa ju att jag inte skulle vattna dem så ofta (=läs var tredje dag)
- Nej, men jag sa åtminstone att du SKULLE vattna dom
Tror han tycker jag är jäkligt tjatig när jag väl kommer hem (*skrattar*)

Men det roliga var när jag nu studerar kortet så ser jag helt plötsligt Ystad-gubben som står bakom krukan. Denna figur har tappat huvudet ett par gånger om man säger så för att någon (läs: hastig och lustig person) slagit till honom så han farit i golvet. Detta hände även sist jag var hemma och då slängde jag honom. Maken ville laga honom men nej... SLÄNG honom. Och så åkte han i soporna... Trodde jag tills jag nu ser honom, livs levande, stå bakom krukan igen. Idag åker han till Köpenhamns återvinningsstation.

Försök hitta honom där om du kan!
//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0