Dining with the stars

Denna veckan har de restaurangvecka på samtliga Michelin-stjärnkrogar... temat heter "Dining with the stars". Man kan boka antingen lunch för €45 eller middag för €60 och få en fantastisk upplevelse. Idag var jag och käkade lunch på en krog som hette Aan de Poel (=Vid vattnet). Shit vad gott det var och vilken ögonfröjd dessutom. Fem olika rätter och så otroligt kreativt upplagda och med massor av olika smaker. Verkligen värt att testa... värsta gourmet-Farmskan!



Och nu är det helg och maken kommer inte ner... istället åker jag hem på onsdag morgon för ett två dagars möte och sen är det semester en vecka. Så jäkla gott det skall bli!! Längtar så jag håller på att krevera. Här nere är det just nu storm och åska så man kan hålla sig för skratt. Fönsterrutorna skallrar lätt kan jag säga. Om det är väder imorgon skall jag ge mig ut på en cykeltur och sen skall jag gå på en shoppingrunda tänkte jag. Behöver både skor och byxor

Och så har fotbolls-EM dragit igång och det delar givetvis vårt kontor i två läger eftersom Danmark och Holland är i samma grupp och möts imorgon. Det lär nog bli några SMS dem emellan kan jag tänka imorgon. Ställningskriget började tidigt och en av våra kollegor försåg oss för säkerhets skull med morgonrockar i "rätt" färg som vi kunde ha framför TV:n (*ler*)



Får väl se om det hjälper...

Ha en skön helg kära vänner!
//Farmskan


Kommentarer
Maya

Har bara ätit i köpenhamn på Michelin-stjärnkrog. Sjukt gott!

Hoppas du har det underbart denna soliga lördag!

Kram

2012-06-09 @ 09:32:15
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0