Hyllning

Måste skicka en stor eloge till min Paps som igår, i regn, rusk, blåst och näst intill hagel, grillade en äkta svensk korv i bröd till sin utlandsdotter. Maken försökte så gott han kunde hålla paraplyet över honom men det var inte lätt. Men ack så gott det var! Det är en sådan sak man verkligen kan längta efter. Fast vädret (=läs sommaren) kunde ju varit lite bättre... Det blev rått och kallt att sitta nere i kolonin även om det är mysigt. Tror faktiskt vi var alldeles ensamma där nere också (*ler*).



Dagen idag har startat med massage hos thailändskan och sen gick vi en sväng på stan. Köpte lite kläder och hämtade biljetter och fick också inhandlat studentpresenten till minsta dottern. Tänk att det bara är två veckor kvar till studenten... och två veckor kvar till vår semester! Så gott det skall bli att komma iväg, hoppas verkligen på lite värme och sol, det behövs nu.

Tog en sväng upp till Modern och Rolf också och hälsade på. Man får ju passa på lite nu när man inte varit hemma på så länge. De bjöd på lite lunch och trevligt sällskap och så passade vi på att beställa våra taxfree varor också... viktigt, viktigt.

Och nu skall vi bara ta det lugnt i soffan, imorgon bär det av igen till Holland
Hej vad det går!

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0