Spänning

Det blev lite för mycket spänning så där en vanlig söndagkväll...

Mitt flyg till Amsterdam skulle lyfta 19.15 så jag och maken gav oss iväg kvart över fyra mot Kastrup eftersom jag också skulle checka in bagage. I god tid om du frågar mig, alldeles för sent om du frågar min far. Hur som helst var det mycket trafik så det var omöjligt att köra på i normal fart och sen precis efter avfarten till Eslöv tog det stopp. Låååånga köer som sniglade sig fram och vi trodde först det var en olycka men det var bara mycket trafik och då blev det stopp vid det stora motet de bygger nere i Rolsberga. Snigel, snigel, snigelfart och vi blev alltmer stressade.

Då, precis innan vi kom in i själva motet då börjar bilfan koka. SKITBIL!!!! Så in till kanten och maken hade som tur var vatten i en liten dunk där bark (Du ser Marcus, man vet aldrig när det kan komma till nytta...). Fick stå där en stund och låta den svalna och nu tickade klockan fort. Så äntligen kom vi iväg igen och sniglade oss upp till motorvägens början och sen var det full fart som gällde... Sa jag att det ösregnade också så att vattenplaning var en möjlighet?

Klockan var strax över sex när vi passerade brofästet och sen kom vi ända fram till tunneln innan det tog stopp igen, då var det en olycka i tunneln så bara ett körfält var öppet. Gaaahhh... Fem i halv sju stannade vi utanför terminalen, en snabb puss, hej då och sen in och printa boardingkort och försöka få iväg väskan. Och det gick bra, även om pulsen var hög där ett tag. Igenom säkerhetskontrollen och sen bort till gaten... då är planet givetvis en timme försenat. Piloten kom ut och sa att det berodde på att vädret i Holland var så dåligt att de fått stänga alla landningsbanor utom en. Starka vindar... precis vad jag behövde veta.

Men iväg kom vi och det gick förvånansvärt bra att landa trots allt. Men det var faktiskt lite väl mycket spänning för en och samma dag.

//Farmskan


Kommentarer
Maya

Ibland kan det bli för bra...

Kram på dig!

2012-07-01 @ 14:48:02
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0