Allå Allå

Vilken underbar försmak på våren... har haft balkongdörren öppen i eftermiddag och bara njutit av att känna värmen. Härligt! Ibland har man tur när man bestämmer sig för att jobba hemifrån. Alla presentationerna till nästa vecka är gjorda, anställningskontrakt är skrivna och protokoll genomlästa. För första gången på flera veckor kände jag mig... klar... när jag stängde datorn.

Jag och maken har käkat gott, druckit lite vin och varit ute och gått en sväng till affären för att köpa lite godis. Jag har ett sockersug som heter duga kan jag säga! Vi har ju inte riktigt samma smak när det gäller godis så idag har vi köpt varsin påse (*ler*). Sitter här och bara fredagsmyser nu framför ett avsnitt av "Allå Allå, emliga armén"... alltså det är sjukt kul! Jag hade nästan glömt hur bra det var



Imorgon blir det lugna gatan, lite shopping på stan, Farmskan behöver köpa underkläder. Blir det fint väder kanske vi kan ta en sväng till kolonin och se om Paps & Babs bjuder på fika. Sen på söndag skall maken dubbas så jag får en heldag med mig själv. Dejligt!

"Listen carefully... I will say this only once"
Ha en trevlig helg vänner!

//Farmskan


Kommentarer
Kusin P

Ha en trevlig helg ni också. Vi kommer att befinna oss på Yllan hela helgen. Kram

2012-03-02 @ 22:10:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0