Alla dessa bevis

Idag fick jag en lista på vad jag behövde ha med mig kopior på till "inregistreringen till holländsk medborgare". Födelseattest, Vigselbevis, Pass och Lägenhetskontrakt. Alltså födelseattest... vem fasen har en kopia på ett sådant. Jag vet inte ens vem som har orginalet! Sökte lite på skatteverkets hemsida och då stod där att det inte används längre utan nu var det personbevis... så hur göra nu? Vet någon om pastorsexpeditionen har sånt?

Funderade en stund på om min ömma Moder skulle kunna ha en kopia på ett sådant, men den tanken slog jag bort efter en stund. Hon är som jag, varför spara på något som man kan slänga liksom... Kanske Paps... hmmm, skall ringa honom ikväll och kolla tror jag. Det är mannen som sparar i varje fall... på mycket.

Dagen har tillbringats i Lund och det var riktigt, riktigt skönt. Härligt med lite administration, kan säga att jag ägnade den första timmen åt att bara fixa nödvändigt ont. Men ack vad nöjd jag var när jag var klar... Fick ett SMS framåt dagen på min jobbmobil med följande innehåll: "Vi kommer att utföra lösullsinstallation hos er den 9/3, se till att alla förberedelser är klara. Vid sprutning underifrån krävs ställning"

Underbart... vad skall jag förbereda tycker ni?? (*ler*)

//Farmskan

PS! Jag är sjukt shoppingsugen... undrar om jag kan locka ut maken i helgen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0