Lagen om...

Om man har en vit och grårandig tröja på sig, hyfsat nyinköpt, och råkar spilla på den. Var hamnar fläcken då? Jo givetvis... lagen om allts jävlighet har aldrig fel. Den hamnar på någon av de VITA fälten givetvis. Så nu står jag där och funderar på om jag skall slänga den eller helt enkelt pröva undermedlet Vanish. Jag och vitt är en omöjlig kombination!



"Farväl till fläckar - Lita på rosa!"

Började annars dagen med en tidig frukost med bästaste Maritza och det var bara vi och tuppen uppe. Sen ner till jobbet i Lund för att runda av denna veckan, för nu drar jag till Amsterdam imorgon igen. Känns som om det var längesen jag var där nu. Har packat en större bag denna gången med allt möjligt som skall in i lägenheten... får väl ta en sådan med mig varje gång nu tills flyttlasset går i slutet av april.

Har också hunnit med ett besök inne på sjukhuset för mammografiundersökning. Tyckte faktiskt inte att det gjorde så ont denna gången. Vet inte om det beror på att brösten blivit mer hängiga och därför inte påverkas lika mycket... man vill ju inte tro det utan helt enkelt tro på att man blivit mer smärttålig. Får be maken ge mig ett ärligt svar ikväll.

Nu blir det lite kaffe och wienerbröd...

Tjing tjing
//Farmskan

PS! Macke... oavsett hamnar den i tunnan om du inte är snäll mot din mor (*ler*)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0