Näst sista dagen

Dag tre är till ända... och åter igen en dag där den enda luft man fått är den man fick när man gick från sängen till frukostbordet. Frukosten äts nämligen i ett annat hus, och tack och lov för det kan man kanske säga... annars hade man nog inte sett himlen på flera dagar. För här jobbas det från tidig morgon till sen kväll kan jag säga. Och då menar jag SEN kväll. Men det har varit bra dagar... och trevliga dagar i härliga kollegors sällskap. Imorgon är det dock slut så vid lunch är det dags att åka hemåt.

Hur är det då att ha tillbringat i stort sett hela veckan tillsammans med danskar... och det danska språket... och den danska matkulturen. Jodå.. igår firade vi fiskens dag hela dagen. Både till lunch och middag, förrätt och varmrätt. Maken hade inte varit glad. Idag vankas det åtminstone lite kött så det ser jag fram emot. Och det danska språket? Jodå, jag hänger med hyggligt och är väl snart lite halvdansk i min kommunikation.



I helgen skall jag bara slappna av och vila upp mig, få lite massage och gå och fixa håret hos Sascha. En riktigt skön helg med andra ord!

Nu lite dansk hygge...
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0