Orange glädje!

Heja heja IFK!!! Så jäkla gött spelat idag på handbollen... önskar jag varit där! Med fullsatt orange arena är det säkert en häftig stämning... inte riktigt detsamma att se det på TV. De sa idag att IFK själva stod för nästan hälften av hela elitseriens publiksiffror. Respekt till er oranga supportrar!!



Dagen innebar frukost ute hos svärföräldrarna och sen en liten sväng på stan. Men det blev en kort sväng för maken skulle "vicka" med gamla dansbandsgänget och behövde hem och lasta bilen. När han stack gav jag mig ner till farmor Signe för ett litet besök. Hon var trött, trött, trött och jag tror inte att hon riktigt visste vem jag var idag. Kändes inte så virrig men lite likgiltig på nåt sätt. Sötaste lilla farmor, önskar faktiskt att hon bara fick somna in nu, lugnt och stilla.

Hemma igen och har ägnat eftermiddagen åt handboll, strykning och rensning av kläder. Skall försöka dela upp det hela i lite högar... en Amsterdamhög och en Kristianstadhög så jag slipper släpa kläder fram och tillbaka. Fast det innebär säkert bara att det jag skulle vilja ha på mig finns på det andra stället... ja, dagens i-landsproblem.

Ikväll är jag barnvakt till Ramsey... lill-dottern skall ut och dansa. Vi har hyrt film och köpt lösgodis så vi skall ha en härlig stund i soffan (*ler*)

Imorgon... väcka maken tidigt och dra till IKEA

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0