Påskliljor

Vårens första... i en vas nära mig... AHHHH!!!



Idag har jag och maken gjort stan. Min man är inte särskilt svårövertalad när det gäller shopping så vi stack direkt efter frukost. Strosade sen runt i stan, handlade lite kläder, present till Jan(a), en datorväska och sen en lätt lunch på Graffiti. Riktigt mysigt! Jag fick dock inte tag i en kostym... har liksom sett framför mig hur affärsmässig och snygg jag kommer att vara i en grafitgrå kostym... Ehh nej! Det finns inte en enda modell som passar till en kropp med taxben och maghäng. Sjukt trött blev jag att jag inte är 180 lång, smal och med en midja som fått vem som helst att gråta. Men man får helt enkelt vara nöjd med att vara som man är när man inte blev som man skulle.

Maken försökte lite snällt... "du kan ju försöka få en uppsydd".... käften!!

Och nu har vi ägnat eftermiddagen åt att städa huset. Dammat, dammsugit, skurat toaletter och tvättat golven... nu luktar det så härligt gott! Visning igen på måndag och då får man ju visa huset från dess rätta sida.

Köpte också (som vi gör varje år) CD:n från Melodifestivalen. Det är lite annorlunda att höra låtarna några gånger. Man hittar några som är riktigt bra faktiskt... den här var riktigt bra tyckte jag... varför gick inte den vidare? En bra städlåt var det också (*ler*)



Ikväll kommer bästisen Manne... 5 av 5 toast för det!

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0