Plast = Cash

Bloggar från sjuksängen idag... fick ge mig igår och flyga hemåt en dag tidigare. Surt sa räven men det var liksom inget alternativ. Nu hoppas jag att denna vilodagen kommer att göra nytta för imorgon är det jobbedag igen. Om inte heldag så åtminstone några timmar för att fixa det mest akuta. Fredag är det semester för då kommer flyttfirman och skall mäta och räkna på allt som skall med ner till Amsterdam.

Och sen i helgen måste vi hinna ner om IKEA och komplettera med lite köksbord och annat som också skall med... ingen rast, ingen ro. Nej, det är faktiskt lugnare nu än det varit på länge så det är skönt. Tror kanske att förkylningen är ett rop på STOPP ifrån kroppen.

Har ju glömt att berätta om i måndags kväll när "el bosso" kom ner till Amsterdam för att närvara på lite viktiga möten. Jag tog med honom ut på en trevlig liten krog nära hotellet och vi beställde varsin köttbit. Döm om min förvåning när jag tuggade och plötsligt hade en liten plastbit i munnen. Men de skötte det fint och vi slapp betala... service!



Jättegod mat (och oftast utan plastbitar...), så besök dem om ni kan!

Funderade på en sak när jag flög hem igår... vem äger egentligen mitt-armstödet i flyget? Om man sitter på ett tvåmanna säte så har man ju varsitt armstöd men också ett gemensamt i mitten. Vem äger rätten till det? Gubben bredvid mig igår tyckte helt klart att armstödet var hans, dessutom tyckte han att halva mitt golvutrymme också var hans och hans tjocka bens... jag hatar sånt!!! Folk som brer ut sig, läser tidningen och bläddrar och vevar med armarna långt in över andras "område". Man kanske inte vill gnugga sina kroppsdelar mot någon annans och då får man sitta helt uppkrupen i ena änden... Jag vet... i-landsproblem!!

//Farmskan



Kommentarer
Anonym

På dom bara. Du har också betalt. Kramis

2012-03-28 @ 20:35:45
Macke

Håller med om flygstolsproblematiken.. men det löser man genom att vara benhård. Om jag märker att någon glider över med foten/benet så är jag där direkt och stänger av! Och så fort de rör armen så trycker jag in min arm på armstödet. Hatar sådana så de får tillbaks med samma mynt... gånger två!

2012-03-30 @ 08:57:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0