Safe and sound

Så är man äntligen hemma igen efter en hel vecka på resande fot. Man lever i kappsäck och det är bitvis rätt jobbigt men visst, där finns många höjdpunkter också. Vi har precis avnjutit lite pizza och nyinköpt vin till det, stor-sonen är hemma över helgen så det är extra festligt. Nu slötittar vi på Bond och bara njuter av fredagen.

Besöket på den roterande restaurangen igår var en häftig upplevelse. Man åkte hiss upp 182 meter och sen satt man där med en härlig utsikt över hela Düsseldorf med omnejd. Golvet var i tre delar (läs: ringar) och det var mittenringen som roterade... jag hann räkna till tre varv innan middagen var till ända, så det snurrade inte så fort.

Min kollega satt mest och ojade sig över att hans rum inte varit städat när han loggade in, utan att han hittade en dampyjamas på golvet och obäddade sängar. Trött som han var hade han inte orkat byta rum utan ringde bara ner och klagade... (*garvar*). Vem fasen gör det liksom... tror det var hans pyjamas...



Imorgon skall jag ta en rejäl sovmorgon och sen är det dags för en sväng till farmor Signe. Hon har tydligen varit lite dålig i veckan, de trodde hon fått en stroke. Trist... fast å andra sidan hade hon också "rymt" och varit ute och promenerat på väg till byn. Go Farmor!!

På kvällen blir det partaj hos kusin P och Jan(a)... ser jag fram emot!

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0