Sir Väs av 4:e graden

Fick upp med tuppen i morse för idag var det den stora efterlängtade dagen då maken skulle dubbas. Han hade planerat allt i minsta detalj och alla attiraljer låg framme för att inte glömmas. Det enda han inte hade förutsett var att en knapp i fracken skulle ramla av minuterna innan avfärd. Och eftersom han är gift med Farmskan som aldrig någonsin håller i nål och tråd, var det bara att ta sig an uppgiften själv. Men iväg kom vi till slut och vi var bara några minuter sena till den gemensamma frukosten. Skall bli roligt att höra hur han har haft det idag (om han nu berättar det förstås...). Än dröjer det nog några timmar innan han dyker upp.

När jag lämnat av honom i stan så körde jag ner en sväng till farmor Signe. Hon hade ännu inte stigit upp, men när jag kom svängde hon snabbt benen över kanten och efter en kort stund satt hon påklädd och pigg och smaskade på en ostmacka. Magiskt! Hon har mer energi än en annan.

Själv har jag sen bara tagit det lugnt. Packat lite för veckan, tvättat och fixat och givetvis sett Vasaloppet. Egentligen borde jag nog gått en runda istället och fått lite frisk luft men det blev bara inte av. Får väl bli en annan dag istället.

Och vad skall man säga om gårdagens "Andra chansen"? Jag önskade att Timotej och Youngblood skulle gå vidare. Ingen av dem gick vidare. Mest nöjd är jag dock att inte Christer Sjögren gick vidare... jag kan bara inte finna något förmildrande över den mannen. Sorry! Bäst var ändå Sarah Dawn Finer, vilken röst!! När hon gjorde denna fantastiska låt så fick man ju gåshud...



Imorgon bär det av till Amsterdam och veckan avslutas i Düsseldorf
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0