Socker med pannkaka

Åh, det är härligt försommarväder här i Amsterdam! Man behöver knappt någon jacka... Träden har börjat slå ut och körsbärsträden blommar... Lööööövly! Maken och jag var uppe tidigt och efter lite dusch och frukost tog vi metron ut till IKEA. Det behövs ju lite småprylar till lägenheten och det gäller att passa på när man har bärhjälp.

På vägen dit passerade vi vårt blivande kontor... Jo, de har lovat inflyttning 1 Maj!



Svårt att missa att gatunumret är 51...

Tillbaka med fullastade blåa kassar till min lägenhet där vi lastade ut allt. Åh, vad det skall bli skönt när man har allt på plats med möbler, kläder och annat. Skall bli så gott att slippa leva i kappsäck. Maken tyckte i varje fall att lägenheten var fin och det är ju viktigt att han också kommer att trivas där.

Tog en fika på pannkakshuset som ligger nära... jag bad om en med socker och smör



Jo, där fanns en pannkaka där någonstans under sockret... Det var i varje fall inte så bra att ha svart på sig, hela jag var full av sockerpuder. Men ruskigt gott (och onyttigt!)

För att kompensera gick vi sedan hela vägen upp till hotellet, och det var en bit. Men vi gick på shoppinggatorna, vilket gjorde det hela lite lättare. Eller kanske inte egentligen för hela Amsterdam var ute i det fina vädret och shoppade. Inte riktigt som i affären i Everöd om man säger så. Man får nog helt enkelt vänja sig vid att trängas... Hittade i varje fall lite fina saker till "Harry"... JA, JAG VET!!! Men jag kunde inte låta bli, fatta så mycket fint där finns!

Nu ska vi slappa lite på hotellet och sen skall vi gå ut och äta en bit

Je goed voelen!
//Farmskan

PS! Maya... lovar lite bilder på lägenheten när grejerna är på plats. Kyl och frys finns på plats men lamporna i taket lämnar lite övrigt att önska (*ler*).


Kommentarer
Kurre

Kan inte låta bli att kommentera de holländska pannekakkenhousen (visst var det väl så de stavades). De har suveräna pannkakor!!! Jag har provat flera sorter.

2012-03-25 @ 12:28:47
Kusin P

Prachtig dat je een goede tijd te hebben!

Hug van neef P en Jan(a)!

2012-03-25 @ 17:49:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0