Brrrrrr... snålblåst

Idag har det varit isande kallt, sådär så det bara äter sig in på bara märgen. Har frusit hela dan så nu fick jag ta en varm dusch och tina upp när jag kom hem. Känner mig inte helt hundra faktiskt... har haft krångel med magen ett tag och det verkar inte bli bättre heller. Får ha maken till att köpa med sig lite medicin när han kommer nästa helg.
 
Men vinterjackan skall på från och med i morgon det är ett som är säkert. Imorgon skall jag nämligen på en dansk julmarknad. Japp, dansk! Det är tydligen danska medborgare som bor i Holland som ordnar en julmarknad och då skulle kollegan och hans familj dit och bjöd med mig. Trevligt, trevligt. Sen hoppas jag också kunna gå på bio imorgon men det får vi se om det hinns med. Söndagen får jag ägna åt städningen som inte blev av igår och så skall jag fortsätta läsa min bok. Blir lugna gatan som ni hör denna helgen men det är fasen vad tiden rullar på, man hinner knappt blinka innan det är jul.
 
Säger också grattis idag till Stor-sonen som fått tag i lägenhet i Växjö. Japp, han flyttar hemåt igen efter lite mer än två år i Basel. Modern och Rolf har varit bussiga och hjälpt till med lite lägenhetsvisning, tur man har lite pensionärer man kan utnyttja från tid till annan.
 
Vet ni om att holländare är de människor i världen som har mest hårgele? Undrar varför egentligen... om det beror på all regn och blåst och de känner sig tvingade att ha det eller om det bara är fåfänga. Oavsett så har alla minst en burk i håret varje dag, lite bakåtslick som prins Daniel typ. Magiskt!
 
De är allt lite speciella de där holländarna i mycket, tur vi svenskar är så normala
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0