Explosion

Det blev en pangstart på morgonen vill jag säga (OBS! Skämt!). Jag gick i godan ro i halvslummer från tunnelbanan när värsta explosionen briserade i närheten. Det kändes verkligen som om det var typ 10 meter ifrån mig men det var det som tur var inte. Nu är himlen svart och röken väller fram, brandbilar tjuter och jag vet inte riktigt vad det är som exploderat. Man vill ju inte gärna gå bort heller. Får kolla med kollegan som kommer med bil senare om han sett något. Usch och fy!
 
Igår var jag hemma hos danska kollegan och hans familj, de bjöd på hemlagade biffar, potatis och sås. Snacka om att man var i himmelriket. Mumma! Jag är ju dålig på att laga mat till mig själv. Blir mycket soppa, pannkakor och sånt där. Står bara inte och gör biffar till mig själv liksom. Fast man kunde gott gjort det och haft sen i veckan... hm... tror jag skall börja vara lite flitig på sånt på helgerna framöver.
 
Sista jobbedagen denna veckan. Imorgon flyger jag hem för att fira min födelsedag. Tror jag i varje fall... jag har ju som sagt inte en aning om vad som skall hända eller om det ens händer något. Hoppas i varje fall få träffa nära och kära och att jag får pussa på Lily!
 
Längtar! //Farmskan


Kommentarer
Lena

Skrattar när jag läser meningen: "man vill ju inte gärna gå bort heller". Nej Åsa, man vill verkligen inte gå bort när man har så mycket kvar att uppleva. Vi är ju bara halvvägs till 100. Ser fram emot en mysig kväll med dej i morgon. Puss

2012-11-22 @ 10:26:00
Pappa och Barbro

Välkommen hem.

2012-11-22 @ 12:55:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0